Dit retreat is een prachtige training voor vrxuwen*. Tijdens het retreat ontdek je hoe het voor jou is om tijd door te brengen met alleen vrouwen om je heen. Is dit bekend voor je? Of juist nieuw?

Introductie

This is me! >

Herken jij jezelf in het bovenstaande? Snak jij ook naar ontspanning, inspiratie, avontuur en misschien gewoon eens goed hard kunnen lachen? Om vervolgens met hernieuwde energie weer thuis te komen? Dan hebben wij goed nieuws! Dan is dit retreat écht iets voor jou!

Zoveel vrouwen voelen zich vastzitten in hun leven. Op papier lijkt het misschien allemaal perfect, maar ze missen toch nog iets. Sommigen ervaren veel druk, tijdsgebrek, of vinden het moeilijk om te weten en uit te spreken wat ze echt willen. Anderen worstelen met schaamte of zijn bang om het niet goed genoeg te doen. Misschien zelfs niet goed genoeg te zijn.

Een leven waarin jij niet steeds achter de feiten aanloopt, maar waarin jij straalt en jouw talenten optimaal benut worden. Waarin jíj kiest welke ballen je in de lucht houdt en welke niet meer. Waardoor jij je beter kunt richten op de dingen die echt belangrijk voor jou zijn. Een verandering die je de rest van je leven meeneemt waarin je steeds nieuwe stukjes ontdekt en bewustere keuzes gaat maken.Je wil een leven waarin je geniet van de leuke dingen, daarbij vanuit rust met liefde naar jezelf en anderen kijkt, keuzes maakt die goed zijn voor jou.

Recharge your inner (and outer) woman

* We gebruiken hier vrouwxn/ womxn als inclusieve term voor vrouwen/ women om aan te geven dat het retreat bedoeld is voor iedereen die zich als vrouw, transgender of non-binair identificeert. Overal waar je vrouwen/ women leest, bedoelen we ditzelfde. Heb je hier vragen over? Neem contact met ons op.

Meld je aan!

Ga je mee opladen en ontdekken?

Heb je nog vragen, wil je even kennismaken of je direct aanmelden? Leuk! Gebruik dit form om contact met ons op te nemen.

Na de inschrijving ontvang je alle benodigde informatie en uiteraard houden we je over het weekend op de hoogte.