Dit Recharge retreat is een prachtig weekend voor vrouwen. Dit retreat zorgt voor opladen, ontdekken en inspireren. 

Introductie

Recharge your inner (and outer) woman

Een leven waarin jij niet steeds achter de feiten aanloopt, maar waarin jij straalt en jouw talenten optimaal benut worden. Waarin jíj kiest welke ballen je in de lucht houdt en welke niet meer. Waardoor jij je beter kunt richten op de dingen die echt belangrijk voor jou zijn. Een verandering die je de rest van je leven meeneemt waarin je steeds nieuwe stukjes ontdekt en bewustere keuzes gaat maken.

Heeft de afgelopen tijd bij jou ook zo’n invloed gehad op jouw energiehuishouding en geduld? Merk je dat je minder in balans bent of weer minder tijd voor jezelf hebt of kan maken? Misschien betrap je jezelf op gedachten als: “Ik zou er weleens even helemaal tussenuit willen zijn” of “Ik houd echt héél veel van ze, maar wat zóu het lekker zijn om voor de verandering eens alleen voor mezelf te hoeven zorgen”. Om er vervolgens ook gelijk achter aan te denken: “maar ja….dat gaat natuurlijk niet want…”


This is me! >

Zoveel vrouwen voelen zich vastzitten in hun leven. Op papier lijkt het misschien allemaal perfect, maar ze missen toch nog iets. Sommigen ervaren veel druk, tijdsgebrek, of vinden het moeilijk om te weten en uit te spreken wat ze echt willen. Anderen worstelen met schaamte of zijn bang om het niet goed genoeg te doen. Misschien zelfs niet goed genoeg te zijn.

Herken jij jezelf in het bovenstaande? Snak jij ook naar ontspanning, inspiratie, avontuur en misschien gewoon eens goed hard kunnen lachen? Om vervolgens met hernieuwde energie na een weekend weer naar huis te gaan? Dan hebben wij goed nieuws! Dan is dit weekend écht iets voor jou!

Je wilt een leven waarin je geniet van de leuke dingen, daarbij vanuit rust met liefde naar jezelf en anderen kijkt, keuzes maakt die goed zijn voor jou.

Meld je aan

Wat kun je verwachten?

Daarnaast is dit weekend duidelijk geworden:

Dit retreat helpt jou bij onzekere gevoelens, (hoge) druk, de angst niet goed genoeg te zijn en ontspannen. Na dit weekend ga je geïnspireerd en uitgerust naar huis.

Natuurlijk willen wij nog niet te veel over de inhoud van dit in onze ogen geweldige programma verklappen, maar hierbij toch alvast een sneak-preview.

De inspiratie doen we onder andere op in: De natuur (waar we middenin verblijven), yoga, meditatie, workshops, thema-training en in de gesprekken als vrouwen onder elkaar. Ook is er tijdens het weekend plaats en tijd voor 1-op-1 coachgesprekken met de trainers. Dit alles laagdrempelig, in rustig tempo (we komen ten slotte om uit te rusten) en met veel persoonlijke aandacht (3 trainers op verhoudingsgewijs een kleine groep deelnemers).

• Hoe je (voortaan) iedere dag momenten voor jezelf kunt nemen
• Hoe je oplaadt en waar je van áán gaat
• Hoe jij je eigen balans kunt bewaken en waar je plezier aan beleeft
• Hoe versterkend het is om dit proces te doorlopen in een groep met andere prachtige vrouwen.

Je ervaringen van het weekend draag je zo mee je leven van alledag in, zodat je nog lang profijt hebt van wat je in het weekend geleerd hebt.
Zin gekregen in deze positieve impuls aan je leven?

Datum/tijd: 


Locatie :


Prijs:
Meenemen: 


NB: Bij de organisatie en tijdens het verloop van het weekend wordt rekening gehouden met de dan geldende coronamaatregelen.

Het weekend is volledig verzorgd zodat je die verantwoordelijkheid ook helemaal los kunt laten. De meeste maaltijden koken en eten we met elkaar, wij zorgen uiteraard voor alles dat we nodig hebben.
• 2 overnachtingen in ons gezellige camp in je eigen tentje
• Toeristenbelasting
• 2x ontbijt
• 2x lunch
• 2x diner (Alle maaltijden zijn vegetarisch met vegan opties.)
• Onbeperkt thee en water met bijv. munt&limoen
• Alle programmaonderdelen en materialen
• Gebruik van roeibootjes
• Klein cadeautje van ons

Praktische informatie

Vrijdag 18 september 2020 van 17.00 uur t/m zondag 20 september 2020 tot na de lunch
Ons eigen camp op een minicamping in Zuid-Holland, de precieze locatie hoor je bij inschrijving
147,- euro incl. BTW
De paklijst volgt bij inschrijving, maar denk alvast aan een tentje en slaapspullen.
Wat is inbegrepen?

Extra bij te boeken:

• Privé toilet & douche. (Niet meer beschikbaar.) We hebben als groep ons eigen toilet en douche op ons camp. Wil je nog meer privacy? Dan kunnen we op aanvraag een extra plek met toilet en douche bijboeken voor je. De extra kosten hiervoor zijn €60,-

• Huurtent. Heb je geen eigen tentje of niemand bij wie je die kunt lenen? Voor €50,- zetten wij een privé-tentje voor je op.

Wil je meer luxe?

Meld je aan!

Wij zijn 3 vrouwen die ieder zo hun eigen specialiteiten hebben op coach- en trainingsgebied. Door onze diverse opleidingen, jarenlange ervaringen, de sterke onderlinge band en het plezier dat wij hebben in dit werk vormen wij een sterk team waarin we elkaar goed aanvullen. Wij hebben elkaar in deze samenwerking gevonden door onze gedeelde visie en manier van werken. Onze aanpak kenmerkt zich het meest door ons zelf te zijn, zodat deelnemers dat ook kunnen zijn. Dit klinkt makkelijker dan het is, maar is zó fijn als je het ontdekt!Heb je nog vragen, wil je even kennismaken of je direct aanmelden? Leuk! Neem gerust contact met ons op. Na de inschrijving ontvang je alle benodigde informatie en uiteraard houden we je over het weekend op de hoogte. We werken graag met kleine groepen, daarom zijn er maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Dus… Wil jij wel eens de boel de boel laten? Wacht dan niet en schrijf je gelijk in! 

Wij zien uit naar jouw komst!

Lieve groet, 

Melanie, Rania en Helen

Nog wat informatie over ons

Meld je aan!

Ga je mee opladen en ontdekken?

Heb je nog vragen, wil je even kennismaken of je direct aanmelden? Leuk! Gebruik dit form om contact met ons op te nemen.

Na de inschrijving ontvang je alle benodigde informatie en uiteraard houden we je over het weekend op de hoogte.