Veelgestelde vragen

informatie

We gebruiken dit online gesprek om elkaar wat beter te leren kennen en te ontdekken of ik de juiste coach ben voor jouw hulpvraag. Hierna kun jij beter beslissen waarmee je verder wil gaan. Het online gesprek doen we via Zoom, je ontvangt van mij een uitnodiging. Neem contact met me op, dan plannen we het gratis gesprek samen in.

+ Hoe werkt het gratis online kennismakingsgesprek?

Ja, leuk zelfs! Alle pakketten zijn aan te vullen met met langere of extra coachings. 

+ Kan ik bij het pakket Hit The Road ook kiezen voor hele dagen i.p.v. halve dagen?

Op de pagina van elk pakket vindt je wat is inbegrepen, heb je een specifieke vraag? Mis je iets? Laat het me weten!

+ Wat is er inbegrepen?

Aangeven dat je iets spannend vindt is al een mooie stap. Vaak onderdrukken we dit, tanden op elkaar of doen we dingen niet omdat we het spannend vinden. Liefdevol, zacht kijken naar de spanning, waar deze zit, het herkennen en dan kiezen 'in het nu' wat goed voor je is. Daarmee kunnen we gelijk oefenen.

+ Ik vind het spannend, wat kan ik verwachten?

+ Dus wat kan ik verwachten?

Iets concreter? Met deze mildheid liefdevol kijken naar wat er nu is. Dingen niet mooier maken misschien, maar wel echter. We werken met wat er is en wat er op komt. We praten, kijken, luisteren en voelen.

Met audiocoaching krijg je een geluidsbestand mee. Deze kun je gewoon met je eigen telefoon afspelen. Zie het als een geleide meditatie, maar dan vragen en opdrachten in plaats van meditatie. Deze duren gemiddeld 30 minuten. Een DIY coachdag duurt een hele dag. Dit doe je zelf, alleen. Je krijgt opdrachten mee en laat je verrassen door wat de dag jou brengt. Een onderdeel van een DIY coachdag kan een speciale audiocoaching zijn, maar bestaat dus uit meer dan dat.

+ Wat is het verschil tussen audiocoaching en een DIY coachdag?

Pakketten en diensten

Mijn basis is Scheveningen. Het strand, de zee en de duinen zijn heerlijke plekken om te ervaren. Afwisselend, puur en altijd in beweging. Vanuit het busje op de parkeerplaats of lopend verder de natuur in. We doen wat op dat moment goed voelt en helpend is. In overleg kunnen we ook buiten de regio op avontuur, hier komen dan nog wel extra reiskosten bij.

+ Waar is de coaching?

Ja! De camper is waterdicht. Bij extreme kou/hitte/storm overleggen we of het gekozen moment veilig en comfortabel genoeg is. En misschien ontdekken we wel hoe heerlijk het is om te dansen in de regen, met de wind mee te vliegen, door sneeuw te rollen of de natuurlijke schaduw van bomen op te zoeken.

+ Gaat het ook door bij slecht weer?

Ter voorbereiding ontvang je bij alle pakketten een intake vragenlijst. Deze vragen helpen je reflecteren op waar je nu staat in je ontwikkeling. Deze gebruiken we en tegelijkertijd is 'het nu' leidend tijdens de coaching. 'Nu' is het enige waar je invloed op hebt. Natuurlijk kijken we ook terug en naar de toekomst, maar we werken in het nu, met wat zich op dat moment aandient. Wil je je nog meer voorbereiden? Kijk dan de dagen voor de coaching wat meer om je heen. Wat valt je op? Waar wordt je aandacht naartoe getrokken?

+ Kan ik iets voorbereiden?

Pas je kleding aan op het weer, zorg eventueel voor extra laagjes zodat je ook voorbereid bent als de voorspellingen anders uitpakken. Verder is het belangrijk om te weten dat ik in de bus geen wc heb. Je kan pen en papier meenemen zodat je na afloop gelijk wat dingen op kunt schrijven. (Dit kan ook in de notities van je telefoon/ dictafoon enz.)

+ Wat moet ik meenemen?

+ Hoe kan ik betalen?

Je betaalt vooraf via een factuur met betaallink. Lukt in 1 keer betalen niet? Laat het me weten, dan bedenken we een regeling. Het is ook mogelijk om de factuur direct naar je werkgever te sturen. Dan neem ik gelijk de bedrijfsgegevens mee op de factuur.

Tijdens de coaching maken we gebruik van symbolen om je te helpen herinneren. Klinkt misschien nog wat vaag? Komt goed ;) Ook post ik dingen op social media, deel ik graag mijn favoriete boekentips met je, kun je luisteren naar de Hersenbrekers Podcast waarin we per aflevering een herkenbaar thema bespreken. Natuurlijk ben je ook welkom bij retreats of voor af-en-toe een los coachgesprek wanneer je daar behoefte aan hebt. 

+ Hoe zorg ik dat het blijft hangen?

Praktisch

Neem contact op

Ook samenwerken?

Enthousiast? Wil je samen aan de slag? Een gratis kennismakingsgesprek plannen? Of heb je een andere vraag?
Let me know! >>