Een wandeling over het strand en daarna opwarmen met de hartopenende kracht van cacao tijdens een verbindende en aardende ceremonie.

Introductie

Verbind je met de wilde vrouw in jezelf

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze dag starten we buiten, op het strand. We starten samen op en nodigen je uit om tijdens de wandeling je zintuigen open te zetten en de wereld nieuwsgierig te bewonderen.

De wandeling brengt ons vanzelf bij de ceremonieruimte in een prachtig oud pand. Midden in de drukte toch onze eigen rustige plek. 

Hier maken we verder kennis met elkaar en vertellen we jullie over cacao en de ceremonie van vandaag. We ervaren de cacao en ons lichaam via al onze zintuigen. We maken verbinding met elkaar, ons vrouw-zijn en onze creërende kracht. Dit doen we met elkaar want in contact met andere vrouwen herinner je je makkelijker aan al deze prachtige eigenschappen van jezelf. Al sinds het begin van de mensheid komen vrouwen bij elkaar om verhalen te delen, elkaar te steunen en elkaar te inspireren.

We sluiten de ceremonie rond 14.30 uur met elkaar af, waarna je tijd hebt om zelf nog een strandwandeling te maken of misschien wil je nog een duik in de zee nemen.

Datum/tijd: 

Locatie :Prijs:

Meenemen: 


Praktische informatie

Nog te plannen. Interesse? Stuur ons een berichtje via contact.
Scheveningen. Verzamelen bij Hartbeach op het strand, vanaf daar lopen we over het strand en daarna naar onze binnenlocatie.
1 persoon: 44- euro incl. BTW
Duoticket: 77,- euro incl. BTW 
Kleding waarmee je een strandwandeling kunt maken en iets zachts om binnen op te zitten (bijvoorbeeld een kussentje/ yogamat/ schapenvacht. Houd er rekening mee dat je deze ook tijdens de wandeling meedraagt.)  Wil je voor of na het programma de zee in? Neem hier dan ook spullen voor mee.

We werken graag met kleine groepen, daarom zijn er maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.
Kom alleen als je gezond bent. Heb je Coronageralateerde klachten of zit je in quarantaine? Neem contact met ons op. Je hebt de keuze om jouw ticket door te schuiven naar een volgende editie of je betaalde bedrag min €10,- organisatiekosten terug te krijgen.

Deze editie richten we ons specifiek op vrouwxn*. Ben jij man en wil je dit ook ervaren? Stuur ons een berichtje; bij voldoende belangstelling organiseren we een keer een open ceremonie.

* Vrouwxn gebruiken we als inclusieve term voor iedereen die zich als vrouw of non-binair identificeert. Heb je hier vragen over? Stuur ons een berichtje.

Meld je aan

Wij (Laura en Helen) leerden elkaar kennen tijdens het Surfana Festival. In een tipi deden we een oefening waarbij we diep in elkaars ogen keken en verbinding maakten. Niet de meest gangbare 1e ontmoeting, wel een bijzondere. We hadden nog geen idee hoe onze levens samen zouden lopen en dat we 740 dagen na deze ontmoeting op dit level samen zouden werken. Toen we daarna de opdracht kregen over onze dromen te praten versterkte de klik nog meer. Geplande en toevallige ontmoetingen volgden. Zoals onlangs in de duinen waar we beiden met ons busje op de parkeerplaats stonden om in de natuur te coachen. 

Wat ons nu verbind is het verlangen om mensen samen te brengen.

Om ruimtes te creëren waar vrouwen kunnen groeien, delen, in contact staan met de natuur, haar eigen creërende kracht, verbinding met de ander en de verbinding te voelen met de vrouwelijke kracht. 

Beide coachen we met gebruik van de elementen uit de natuur. 

Helen gebruikt haar ervaringen met NLP, vrouwencirkels en neemt vrouwen mee op pad in haar busje de natuur in. Avontuurlijk, speels en in verbinding coachen om zo een deurtje te openen naar de krachtige wilde vrouw in jezelf. 

Bij Laura staat de kracht van het vertragen centraal. Als keramiste geeft ze workshops waar door middel van het werken met de handen en klei we terugkeren naar het huidige moment. Ook het vertragen in de natuur werkt als een spiegel voor onze eigen innerlijke natuur.

Dit komt mooi samen met onze behoefte aan vrijheid, puurheid, verzachten, avontuur en de speelsheid om en het leven te ontdekken.

In september 2021 hebben we ons eerste grote retreat samen georganiseerd en nu organiseren we diverse activiteiten en bijeenkomsten waarin we samen laten komen wat we leuk vinden en waar we goed in zijn.

Heb je nog vragen, wil je even kennismaken of je direct aanmelden? Leuk! Neem gerust contact met ons op. 


Dus… Wil je ontdekken? Wacht dan niet en schrijf je gelijk in! 

Wij zien uit naar jouw komst!

Liefs,

Laura en Helen

Nog wat informatie over ons