DROOMVOL

TrainingPlaceholder

Hangouts

Hangouts zijn intieme bijeenkomsten met een kleine groep, waar we verbinden en meer over verschillende onderwerpen leren. Tijdens elke Hangout staat een vraag of thema centraal. Naast de theoretische uitleg ben je vooral veel aan het ervaren. Je ontdekt wat er WEL werkt voor jou.

Voorbeelden van Hangouts:

“Het geheim van goed contact”

“Het hart van NLP”

“Het effect van waarden”

Later als ik groot ben

Samen met Melanie De Vet – Slaman ontwikkelde ik deze workshop die leerzaam is voor zowel tieners als voor iedereen die ooit tiener geweest is.

“Later als ik groot ben ga ik … wel doen.”

“Later als ik groot ben stop ik met …”

“Later als ik groot ben doe ik eindelijk …”

Ken je die gedachten? Spreek je ze ook weleens uit? En wanneer is later dan? Wanneer ben je dan groot? We gaan kijken naar het NU. NU heb je invloed, kun je dingen veranderen om jouw ‘later’ leuker en misschien ook makkelijker te maken.

In deze workshop onderzoeken we wie jij nog meer bent naast de dingen die anderen van jou zien. Wat is er nog meer? En wat kun je daarmee doen? Welk verhaal vertel jij anderen en jezelf over jezelf? En hoe helpt dat jou? We gaan dat ervaren en experimenteren wat nog meer voor jou kan werken. Afhankelijk van de groep plannen we 1,5 tot 3 uur in voor deze workshop.

“Later blijft later als later altijd later blijft”

Wil je jouw ‘later’ niet langer uitstellen? Melanie en ik komen graag bij je langs!


Placeholder

(Team) training op maat

Wil je jouw team meer leren over communicatie en/of persoonlijke inzichten op laten doen? Of misschien gewoon ‘iets’ van NLP meegeven? Denk bijvoorbeeld aan rapport maken, de invloed van taal op je functioneren, leiding nemen over je eigen leven en het toepassen van Miltontaal en Metataal.

Ik geef verschillende teamtrainingen op maat toegespitst op de leervraag die er ligt.

Ook is het mogelijk om een waardenonderzoek te doen. Wat vinden je collega’s belangrijk in hun werk? Dit kan zowel individueel als in groepsverband.


Placeholder
Placeholder

Contact

E-mail: info@droomvol.nl