OVER DROOMVOL

Training, Coaching & Avontuur


Image

Ik ben Helen Verwaart, de avonturier achter Droomvol

Een van mijn thema’s is de verhouding tussen vrijheid en écht contact. Écht contact is voor mij eigenlijk gewoon contact, maar dan op een diepere laag. Ik ben ervan overtuigd dat wanneer je contact hebt op een diepere laag er verbinding ontstaat.

Tijdens mijn opleiding aan de Sportacademie merkte ik al dat ik het belangrijker vond dat leerlingen door o.a. zelfvertrouwen en social skills konden groeien, of ze nou een perfecte koprol konden maken of niet. Ik wilde meer impact maken, dus begon met projectmanagement om meer kinderen te kunnen bereiken. Ik miste het directe contact met de kinderen wel, maar ik kreeg er ook veel voor terug. Om jonge mensen verder te helpen in hun groei laat ik ze graag zien welke kwaliteiten ze al lang in zich hebben maar misschien nog niet goed weten. Want ik geloof dat als jij (weer) contact kunt maken met jouw eigen kwaliteiten en wat er écht belangrijk is voor je, je je dromen makkelijker in doelen om kunt zetten.

Vanuit mijn mobiele coachbus (oude Volkswagen camper) combineer ik NLP, natuur, avontuur, vrijheid, beweging en liefdevolle aandacht. Daarnaast assisteer ik bij verschillende NLP-opleidingen bij De Eerste Verdieping in Delft en bereid ik de trainingsreis naar Laos voor.

Feitjes en weetjes over Helen

Bio

Bio

1990: geboren en opgegroeid in Schoonhoven
2007: met Timo in Den Haag gaan wonen
2011: Afgestudeerd aan HALO
2015: Eerste NLP-opleiding afgerond
2016: Moeder geworden
2019: Gestart met Droomvol

Dromen

Dromen

> Circusartieste worden
> Alle Cirque Du Soleilvoorstellingen zien
> Trainingsreis naar Laos organiseren in ‘Wie Is De Mol’ stijl
> Een boek schrijven
> In een eigen gebouwde boomhut wonen

Trots op

Trots op

> Bevalling overleefd
> 10 voor economie eindexamen na jaren aankloten
> Mijn waardevolle vriendschappen
> Leren surfen en opleiding tot beachlifeguard gedaan om over watervrees heen te komen.

Sporten

Sporten

Nu
Voetbal, surfen
Af en toe
Snowboarden, yoga, hardlopen, bootcamp
Vroeger
Atletiek, turnen, tennis, paardrijden
Later
Hockey

Image

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

De start van Droomvol

Tijdens het leertraject tot NLP-trainer heb ik met mede-trainers mijn camper gebruikt als mobiele leerruimte. Ik vond het zo heerlijk om in te stappen en te weten dat ik zoveel zou gaan leren de komende uren. Ik voelde dezelfde vrijheid als die ik ervaar tijdens het backpacken; zonder een plan door een stad of de natuur dwalen. Hetzelfde gevoel krijg ik ook als ik door een botanische tuin loop, geen idee hebbende van hoe ik de exotische plantennamen uit zou horen te spreken en of de kas waar ik in loop eigenlijk wel toegankelijk is of dat ik per ongeluk heel erg een onkruidbak aan het bewonderen ben.

“Door te coachen vanuit mijn camperbusje komen mijn belangrijkste waarden samen: Contact, Vrijheid, Avontuur en Verbinding.”

Het nieuwe, het onbekende en het op mezelf aangewezen zijn vind ik heerlijk. En ondanks dat, kan ik ook heel goed dit soort momenten vermijden. Door mijn hele agenda vol te plannen bijvoorbeeld of te merken dat ik ineens een paar afleveringen verder ben op Netflix terwijl ik van plan was maar even een halve aflevering te kijken om wakker te worden. Het helpt me om dan weer bewust aan mijn dromen te denken en avontuur op te zoeken.


Image

Onze basis is Scheveningen

vanuit hier ga ik op zoek naar de mooiste plekjes in de natuur voor de mobiele coachsessies. De trainingen vinden plaats in de hele regio en voor de avonturen is de hele wereld ons terrein. Heb je tips voor mooie plekjes? Let me know!

” To live is the rarest thing in the world. Most people just exist. ”
– Oscar Wilde –

Contact

E-mail: info@droomvol.nl