DROOMVOL

Coaching


Coaching terwijl je uit kijkt op het strand en de zee, lekker warm binnen met een verse koffie of thee in je hand… Tijdens een volgende coaching weer met dat verse bakkie, maar nu in de schaduw van bomen in het bos. Of aan een mooi meer… Of tussen de weilanden… Misschien lopen we wel een rondje of pakken de kussens erbij en gaan lekker buiten zitten. Vrijheid! Best handig zo’n mobiele coachbus.


Placeholder

Keuzecoach

Vind je het nog niet altijd even makkelijk om te kiezen? Mooi, ik ook niet! Ook al is dat aan de buitenkant niet altijd zichtbaar. Ik heb veel goedbedoelde tips gebruikt; lijstjes met voor- en nadelen maken, niet over nadenken (hoe dan?) of voor mijn eerste ingeving gaan. Soms pakte dat best goed uit en soms niet. Nu ik meer van NLP weet maak ik belangrijke keuzes onder andere op basis van mijn waarden en de Neurologische Niveaus. Wat is er echt belangrijk voor mij? Hoe past dit binnen mijn missie en bij mij? Tijdens een kort coachtraject laat ik jou dit zelf ervaren. Je hebt alles wat je hiervoor nodig hebt namelijk allemaal gewoon in je! Hulpbronnen noemen we dat in de NLP.

MBTI

Aan de hand van een MBTI-test bespreken we de invloed hiervan op jouw leven en leer jij jezelf beter kennen. MBTI staat voor Myers-Briggs Type Indicator waarin 16 persoonstypen worden omschreven. Klinkt dat teveel ‘hokjes’ voor je? Kan ik me voorstellen en valt best mee. Waar ik vroeger soms dacht dat ik ‘raar’ was, weet ik nu dat ik gewoon andere metaprogramma-voorkeuren heb dan de rest van mijn gezin. Ik begrijp mezelf beter en het is ook handig in het contact met anderen!

“Ieder mens beschikt over alle hulpbronnen die hij nodig heeft om zijn doelen te behalen.”

Coachtraject op maat

Heb je een specifieke coachvraag? Of ben je even wat richting of motivatie kwijt? Laat het me weten, dan plannen we een eerste gesprek om jouw vragen te bespreken.

Wil jij coaching voor je collega’s? We kunnen de mobiele coachbus natuurlijk ook gewoon bij of in de buurt van jouw werk zetten!


Placeholder

Contact

E-mail: info@droomvol.nl