Image

COACHING


Coaching terwijl je uit kijkt op het strand en de zee, lekker warm binnen met een verse koffie of thee in je hand… Tijdens een volgende coaching weer met dat verse bakkie, maar nu in de schaduw van bomen in het bos. Of aan een mooi meer… Of tussen de weilanden… Misschien lopen we wel een rondje of pakken de kussens erbij en gaan lekker buiten zitten. Vrijheid! Best handig zo’n mobiele coachbus.


Placeholder

Keuzecoach

Vind je het nog niet altijd even makkelijk om te kiezen? Mooi, ik ook niet! Ook al is dat aan de buitenkant niet altijd zichtbaar. Ik heb veel goedbedoelde tips gebruikt; lijstjes met voor- en nadelen maken, niet over nadenken (hoe dan?) of voor mijn eerste ingeving gaan. Soms pakte dat best goed uit en soms niet. Nu ik meer van NLP weet maak ik belangrijke keuzes onder andere op basis van mijn waarden en de Neurologische Niveaus. Wat is er echt belangrijk voor mij? Hoe past dit binnen mijn missie en bij mij? Tijdens een kort coachtraject laat ik jou dit zelf ervaren. Je hebt alles wat je hiervoor nodig hebt namelijk allemaal gewoon in je! Hulpbronnen noemen we dat in de NLP.

MBTI

Aan de hand van een MBTI-test bespreken we de invloed hiervan op jouw leven en leer jij jezelf beter kennen. MBTI staat voor Myers-Briggs Type Indicator waarin 16 persoonstypen worden omschreven. Klinkt dat teveel ‘hokjes’ voor je? Kan ik me voorstellen en valt best mee. Waar ik vroeger soms dacht dat ik ‘raar’ was, weet ik nu dat ik gewoon andere metaprogramma-voorkeuren heb dan de rest van mijn gezin. Ik begrijp mezelf beter en het is ook handig in het contact met anderen!

“Ieder mens beschikt over alle hulpbronnen die hij nodig heeft om zijn doelen te behalen.”

Pakketten en prijzen

 

day on the road

Een hele dag voor jou en jouw ontwikkeling. We gaan op pad met de coachbus en zoeken naar mooie plekken. Daar gaan we de natuur in en doen wat op dat moment goed voelt en ondersteunend is. Dit kan een boswandeling zijn of misschien besluiten we wel dat het een goed idee is om de zee in te duiken.. Gewoon ergens rustig zitten kan natuurlijk ook! We picknicken met een gezonde lunch, praten en doen passende oefeningen. We vertragen, zoeken de diepgang en nemen de tijd voor alles. Deze dag is inclusief gezonde lunch, koffie, thee, water en fruit. De prijs is €490,- inclusief reiskosten en BTW.

Inhoud:

+ Volledig verzorgde coachdag

+ Minimaal 2 verschillende locaties

+ Uitdagingen om nét buiten je comfortzone te gaan

+ Onthaasten

+ Diepgang

+ Eten en drinken: Vers gemaakte slow cappuccino’s, thee, water, vers fruit en gezonde lunch

+ Oefeningen en uitdagingen om mee naar huis te nemen.

dit wil ik

Dit pakket is een combinatie tussen coachgesprekken en thuisoefeningen. Als bonus krijg je hier een gratis doe-het-zelf-reflectiedag bij!

In dit pakket zitten 5 coachgesprekken van 1-1,5 uur op locatie in de regio Den Haag, thuisoefeningen en een doe-het-zelf reflectiedag waarop je in je eentje op pad gaat en verschillende oefeningen/ uitdagingen mee krijgt. Dit prijs van dit pakket is €550,- inclusief BTW.

Inhoud:

+ 5 coachgesprekken van 1 – 1,5 uur per gesprek

+ Thuisoefeningen en uitdagingen

+ Gratis doe het zelf reflectiedag


Placeholder

Losse coachgesprekken

Natuurlijk kun je ook een los coachgesprek plannen. Handig als je flexibel wil zijn. Ook een los gesprek kan je al veel inzichten en handvatten opleveren om dingen anders te doen in je leven.

De prijs van een los coachgesprek van 1 tot 1,5 uur ergens in de natuur, regio Den Haag is €125,- inclusief BTW.

Inhoud:

+ 1 op 1 coachgesprek in of bij de coachbus in de natuur

+ Uitdagingen om nét buiten je comfortzone te gaan

+ Diepgang

+ Vers gemaakte slow cappuccino’s, thee, water en vers fruit.

Coachtraject op maat

Heb je een specifieke coachvraag? Of ben je even wat richting of motivatie kwijt? Laat het me weten, dan plannen we een eerste gesprek om jouw vragen te bespreken.

Wil jij coaching voor je collega’s? We kunnen de mobiele coachbus natuurlijk ook gewoon bij of in de buurt van jouw werk zetten!

Wil je graag buiten de regio Den Haag gecoacht worden? Ik kom met liefde naar je toe, ik reken dan wel reiskosten van €0,45 per kilometer vanaf Scheveningen.

 

Contact

E-mail: info@droomvol.nl