DROOMVOL

Avontuur


Reis naar Laos

In de zomer van 2020 vertrekken we met een groep jonge mensen naar Laos. Op zoek naar jouw doel(en), of misschien heb je die al en brengen we ze gewoon wat dichterbij.

Tijdens de opleiding Meesterlijk Trainen bij de Eerste Verdieping in Delft kregen we de opdracht om een training van een of meerdere dagen te ontwerpen. Bij het dromen over hoe de opleiding van mijn dromen eruit zou komen te zien ben ik na gaan denken over wat er voor mij belangrijk is en wat ik graag met anderen wil delen. Ik moest terugdenken aan een van de momenten die mij gevormd hebben, een reis in mijn eentje naar Zuid-Oost Azië in 2011 en 2012. Hier leerde ik zelfstandig te worden en niet alleen te denken aan wat de beste oplossing zou zijn vanuit Hoe Het Hoort, maar vanuit Wat Werkt Wel. Deze benaming leerde ik pas tijdens de opleiding, maar de groei was jaren geleden al in gang gezet op het moment dat ik de keuze maakte om er in mijn eentje op uit te trekken.

Placeholder
Placeholder

Ik ben een enorme twijfelaar, altijd al geweest trouwens, en durfde geen knopen door te hakken omdat ik eerst alle mogelijkheden op een rijtje wilde zetten. Natuurlijk was dat meestal niet mogelijk, maar ik wilde tóch nog even verder kijken, tóch nog even wachten met het nemen van een beslissing. Omdat ik dan snel een keuze moest maken leek ik juist impulsief, een beeld dat ik graag in stand hield. Want vanuit mijn eigen overtuiging waren impulsieve mensen leuke mensen. Dat daar in mijn geval juist heel veel keuzestress aan vooraf is gegaan hoefde niemand te weten.

Ik ben erachter gekomen dat dit niet alleen bij mij zo werkt, maar ook bij veel andere mensen. Maar hoe kun je nou keuzes maken vanuit de Wat Werkt Wel én daar goed over nagedacht hebben?

Placeholder
Placeholder

De verschillende principes die mij geholpen hebben heb ik onderzocht en uitgewerkt in een training. Een training die het verdient om op een prachtige plek plaats te vinden. Op een plek die mij persoonlijk veel inzicht en rust geboden heeft en genoeg schoonheid heeft om datzelfde voor duizenden anderen te betekenen. Wij starten met een kleine groep. En benutten onze tijd optimaal om dichter bij jezelf en je dromen te komen.

Ga je mee?
 

Wat Werkt Wel voor jou?

Contact

E-mail: info@droomvol.nl